ADVIES EXPERT

De overheid heeft de afgelopen jaren steeds meer voorwaarden gesteld op het gebied van verzekeringen. Bijvoorbeeld de eis dat iedere klant met een beleggingsverzekering advies dient te krijgen.  www.advies.expert heeft nieuwe technieken ontwikkeld waarmee het up-to-date houden van een verzekeringsportefeuille snel en efficient geregeld wordt. De tool wordt proactief ingezet zodat een klant altijd correct en up-to-date geïnformeerd wordt door de adviseur en er omzet gegenereerd wordt voor de financieel advies. De steeds meer aangescherpte eisen van de overheid kosten veel tijd, kennis en kunde. Heeft u dit onvoldoende in huis? Wij kunnen u vooruit helpen: 

 • Dossier-optimalisatie
  Een zo volledig mogelijk dossier van uw klanten is goud waard maar ook tijdrovend. Wij ondersteunen op dit gebeid door polisinvoer, digitaliseren van dossiers en het aanvullen van ontbrekende informatie.  
 • Portefeuille-onderhoud
  Met gerichte acties, bijvoorbeeld een survey, besteden we aandacht aan uw klanten om zo naar boven halen wat de wensen en doelstellingen zijn. Bijvoorbeeld: een klant die nu slechts één product afneemt geeft in een door ons verzorgde survey aan interesse te hebben om alle polissen onder te brengen. Op deze manier kan commercieel actie worden ondernomen om zo meer omzet te genereren en klanttevredenheid te vergroten. 
 • Aquisitie-ondersteuning
  Het opvolgen van auquisitie door nabellen van klanten/prospects is een tijdrovende bezigheid en vraagt de nodige handigheid. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen. 
 • Inregelen van Advies.Expert
  Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het installeren en inrichten van de software.
 • Campagnes uitvoeren met Advies.Expert
  De software biedst standaard keuze uit kant en klare scenario's waarmee u uw klanten kunt benaderen. Wij denken graag met u mee in het opstellen van een campagne en helpen bij de uitvoer.
 • Coachen van buiten- en binnendienst
  Wilt u uw medewekers graag weer 'op scherp' hebben als het gaat om klantbenadering, sales en/of de algehele klantvriendelijkheid? Met onze jarenlange ervaring in de branche en sales verzorgen wij dit voor u. Of het nu gaat om een korte workshop, een training van een dag of een langer traject.
 • Optimalisering zichtbaarheid
  Is uw website up-to-date en beschikbaar voor zowel de PC als mobiel en tablet? Maakt u optimaal gebruik van social media? En heeft u consequent uw huisstijl doorgevoerd? Zomaar een paar zaken die zoveel verschil maken. Ook hier hebben wij ruim ervaring opgedaan en kunnen wij u vooruit helpen.

Bent u geïnteresseerd in een of meerdere onderdelen van ons keuzemenu? Wij zijn altijd bereid om nader toe te lichten en kennis te maken. U kunt ons bereiken via info@beeinformed.nl